logo
VINDUER, GLAS OG LÅSEByg Garanti
JBN BYGGE OG ANLÆG
Nordre Strandvej 27 A
3250 Gilleleje
CVR: 86674610

4830 0063
2098 5484
jbn@jbn-byg.dk


Opsætning af glasafskærmning på altan.Opsætning af glas-afskærmning på altan.

Vinduer

På vores snedkerværksted har vi specialiseret os i at udføre vinduer og døre i specialmål, således at de altid passer til de enkelte opgaver, bl.a. i forbindelse med skader opstået i forbindelse med indbrud eller rådskader.

I forbindelse med renovering af vinduer og døre har vi specialiceret os i at renovere de gamle elementer således, at det gamle træværk bevares og efterbehandlingen kan foregå med de gamle produkter, så som linolie og oliemaling.

Ved vindues- og dørudskiftninger, hvor der altid stilles krav til at de leverede elementer er af en så god kvalitet som det er muligt at producere på fabrik, har vi indgået et samarbejde med Vinduesfabrikken Ideal Combi der kan levere vinduer og døre i træ og træ-aluminium i alle mulige størrelser og farver, som præcist passer til de omgivelser de skal placeres i.

Alle elementer leveres vacumimprægneret mod råd og svamp i henhold til NTR samt til tekniske bestemmelser i DVC. Der ydes derfor 5 ÅRS garanti på alle elementer.

Glas og låse

I forbindelse med vores vinduesafdeling har vi vores glarmesterafdeling, ved firmanavn Gilleleje Vinduer, der leverer og monterer alle former for glasopgaver. Bl.a. i forbindelse med indbrudsskader, punkterede termoruder og udskiftning af blyruder.

Ved at kontakte Gilleleje Vinduer, er De sikker på at vi hurtigst muligt sørger for en evt. afdækning eller udbedring af skaden.

I forbindelse med de øgede udgifter til opvarmning udskiftes mange ruder til de nye termoruder i superlavenergi.

I disse år, hvor det er blevet tilladt at opføre udstuer i en størrelse på max. 5 % af grundarealet, grunde på under 300m2 max. 15 m2, uden at det medregnes i bebyggelsesprocenten, er det blevet populært at få udført havestuer i forbindelse med boligerne. Disse udføres i lavenergi ruder i både tag og vægge.
På denne måde opnår man at kunne benytte disse havestuer hele året rundt.

Ved udskiftning af vinduer og døre udfører vi montering af nye sikkerhedslåse og almindelige udskiftninger til cylinderlåse samt fremstilling af nye nøgler.

Gilleleje Vinduer har eget billedgalleri, hvor vi forhandler billedrammer, der fremstilles i alle størrelser og i over 200 varianter. De populære aluskifterammer lagerføres i 2 størrelser i guld, sølv og mat alu.

Ligeledes forhandler Gilleleje Vinduer de populære forsatsvinduer i alu design med lavenergiglas og kraftige isolerende tætningsprofiler.
Copyright © 2013 JBN BYGGE OG ANLÆG - All rights reserved.